T. 0545 - 471 404

Gezinsbegeleiding autisme Twente

Wanneer er iemand binnen uw gezin autisme heeft, dan kan dat van invloed zijn op het gehele gezin. Als ouder wilt u natuurlijk dat iedereen zich veilig en fijn voelt binnen het gezin. Wij helpen u graag met het creëren van een veilige omgeving.

Gezinsuitbreiding autisme Twente

Tijdens onze gezinsbegeleiding voor autisme in Twente, richten we ons op de volgende zaken binnen het gezin:

  • Gezinsinteracties
  • Gezinsdruk
  • Verantwoordelijkheid
  • Communicatie
  • Vertrouwen

Gezinsbegeleiding autisme in Twente

Heeft er iemand binnen uw gezin autisme? Het kan dan lastig zijn om met elkaar om te gaan, omdat er soms aanhoudende gedragspatronen ontstaan. Deze patronen helpen wij te doorbereken door ons te richten op bovengenoemde punten. De basis van onze gezinsbegeleiding bij autisme in Twente is dat alle gezinsleden van elkaar kunnen leren. Door samen te werken kan er al veel verbetering plaatsvinden. Natuurlijk is onze gezinshulp erg persoonlijk en bieden we u begeleiding op maat. Elk gezin is anders en daarom is het van groot belang om in de eerste sessie te bespreken waar u als gezin tegen aanloopt. Vanuit daar stellen onze ervaren en gediplomeerde coaches de sessies samen. Vindt u dat er verandering nodig is binnen in het gezin en bent u op zoek naar een concreet plan? Laat ons u dan helpen met onze gezinsbegeleiding.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Begeleiding in omgeving Twente en Achterhoek

OpWeg coaching bevindt zich in Eibergen, maar ook wanneer u in de plaatsen in de buurt woont kunt u goed bij ons terecht. Naast dat we onze zorg op locatie aan bieden, komen we ook bij u thuis langs. Woont u in de Achterhoek, in de buurt van Groenlo, Lichtenvoorde en Winterswijk? Dan bent u van harte welkom op ons kantoor, maar kunnen we ook altijd bij u langskomen. Woont u in Enschede en wilt u gezinsbegeleiding voor autisme in Twente? Neem dan eens contact met ons op voor het maken van een afspraak.