T. 0545 - 471 404

MEDEDELING t.g.v. overheidsadvies CORONA-virus

OpWeg verleent haar volledige medewerking aan de maatregelen die de regering heeft aangekondigd in verband met het CORONA-virus.

We willen zorgen voor een goede gezondheid voor ons medewerkers en cliënten. Tevens dragen we zorg voor onze directe medemens. We hebben een zorgvuldig beleid uitgezet om begeleiding aan onze cliënten waar mogelijk te continueren.

Alle cliënten worden door hun coach benaderd over hoe de cliënt wenst dat de aangepaste hulpverlening wordt ingezet. Samen kijken we naar de mogelijkheden en onmogelijkheden. Er zijn verschillende oplossingen voor allerlei situaties. Vooral willen we ervoor zorgen dat het CORONA-virus zich niet explosief kan uitbreiden. We hopen op begrip van u als samenwerkende partij en van onze cliënten.

  • Wonen Beschut Ambulant: de zorg wordt zo uitgevoerd als na overleg met de cliënt is afgesproken. De 24 uurs bereikbaarheid is onverminderd van kracht.
  • Groepsbegeleiding/dagbesteding Jeugd en volwassenen zijn t/m 6 april in verband met veiligheidsmaatregelen stopgezet. Voor vragen omtrent de groepsbegeleiding kan er contact worden opgenomen met de groepscoach.
  • Individuele begeleiding wordt in aangepaste vorm zoveel mogelijk, met beperking van de risico’s, geleverd.

Neem contact op met uw coach wanneer er vragen zijn.

 

Pas goed op jullie zelf en blijf gezond!