T. 0545 - 471 404

Vacature ambulant coaches (20-32 uur)

OpWeg is wegens uitbreiding en diverse zwangerschaps-vervanging met spoed op zoek naar versterking van haar team ambulant werkers. 

WIJ ZOEKEN EEN ENTHOUSIASTE EN PROFESSIONELE HULPVERLENERS VOOR DE FUNCTIE VAN…..

                                            AMBULANT COACHES (20-32 uur)

Wat ga je doen:

Je gaat zelfstandig aan de slag binnen de thuissituatie van de cliënt. Dit kan een kind, een jeugdige, de ouders van het kind/de jeugdige of een (jong)volwassene zijn. Het werkgebied is Achterhoek en Enschede.

Als coach kom je terecht in een team met ambulante coaches die allen een gedegen achtergrond hebben en specifieke kennis inbrengen. Het team wordt inhoudelijk ondersteund door een orthopedagoog en proces regisseur.

Naar wie zijn wij op zoek:

Wij zijn op zoek naar zelfstandige, oplossingsgerichte HBO coaches (ook starters). Wat we graag zien in ons team zijn collega’s met een heerlijke, positieve energie, die integriteit en betrouwbaarheid belangrijk vinden.

Over jou:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau (Social Work/Pedagogiek)
 • Een SKJ registratie vinden we prettig
 • Je werkt graag zelfstandig en weet je weg in samenwerking
 • Je hebt enige ervaring met onze uitdagende doelgroep
 • Je bent creatief en laagdrempelig in je begeleiding en bent in staat vanuit een houding van gelijkwaardigheid aan te sluiten bij de cliënt en zijn/haar systeem
 • Je kunt helder en duidelijk communiceren in, zowel naar je collega’s als naar je cliënten
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer
 • Je bent bereid te werken op wisselende tijden en daten (werkdagen in overleg)

Wat bieden wij:

Ga je aan de slag voor OpWeg coaching, dan krijg je méér dan alleen een baan. We zijn een groeiende en ontwikkelende organisatie, met veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling door een goed opleidingsbeleid en tevens een individueel traject voor duurzame inzetbaarheid per medewerker. We investeren ook in jou!!! Een baan bij OpWeg vraagt flexibiliteit en inzet, maar het bied je ook een hoop vrijheid en unieke kansen. We zijn aanbesteed in de Achterhoek en Twente (WMO en Jeugd) en bieden ook hulpverlening aan in WLZ en soms PGB.

De zakelijke kant:

 • Contract voor bepaalde tijd, uren dienstverband in overleg van 20-32 uur, afhankelijk van je wens en uitkomsten van het kennismakingsgesprek;
 • Werkdagen in overleg, bereidheid tot zaterdagen werken in wisseldienst.
 • Goede secundair voorwaarden; vakantiegeld, eindejaarsuitkering, loopbaanbudget.
 • Een salaris conform CAO Sociaal Werk; afhankelijk van ervaring ligt het salaris tussen € 2375 (starter) en € 3399 (zeer ervaren)

Solliciteren

Ben je nog niet helemaal klaar met je HBO-opleiding, je hebt wel een MBO-diploma en werk je al wel in het werkveld? Schroom dan niet om toch te solliciteren.

Stuur jouw motivatiebrief voorzien van CV z.s.m. naar: sollicitatie@opwegcoaching.nl t.a.v. Linda Penterman o.v.v. sollicitatie ambulant coach. De gesprekken zullen in overleg en zo spoedig mogelijk plaats vinden.