T. 0545 - 471 404

Autisme begeleiding op maat in Enschede

OpWeg coaching biedt autisme begeleiding op maat in Enschede aan kinderen, jongeren, (jong) volwassenen en gezinnen. Met onze kennis en ervaring lukt het ons om onze klanten zo optimaal mogelijk te ontwikkelen.

Autisme begeleiding op maat in Enschede

Wij begeleiden op verschillende gebieden. Een overzichtelijke aanpak is vaak erg prettig voor mensen met een autisme spectrum stoornis. Daarom bieden we ondersteuning bij verschillende vlakken waarin structuur nodig is.

School

Op school hebben jongeren veel duidelijkheid nodig. Zo helpen wij met de planning van het huiswerk. Daarnaast leren we wat de beste manier is om huiswerk te maken en hoe je precies leert. Ook begeleiden we scholieren met de contacten op school.

Dagelijks leven

Naast school is er natuurlijk nog meer: in het dagelijks leven kunnen er ook een aantal knelpunten zijn waarbij wij ondersteuning bieden. Dit verschilt per persoon en daarom kijken we altijd per individu waar er nog extra begeleiding nodig is. We merken dat mensen met autisme vaak niet weten hoe te reageren op anderen. Deze persoonlijke vaardigheden trainen we door gebruik te maken van allerlei methodes en spellen. Op deze manier wordt er gewerkt aan de dagelijkse bezigheden.

De invloed van autisme

Autisme kan van grote invloed zijn op zowel de kinderen en jongeren als hun ouders. Voor een gezin is het lastig om hier mee om te gaan en daarom helpen we u daar graag bij met onze autisme begeleiding in Enschede. Hoe speelt u als ouder in op het gedrag van uw kind en hoe beïnvloedt autisme het leven van het kind? Door de kind en het ouder beiden na te laten denken, proberen we erachter te komen hoe het voor hen is. Vanuit dit punt kijken we naar gerichte oplossingen.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Autisme begeleiding op maat in Enschede

Voor autisme begeleiding op maat in Enschede bent u bij OpWeg coaching aan het juiste adres. We werken vanuit de specifieke vraag van de klant en houden altijd rekening met de individuele behoefte. Neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie.