T. 0545 - 471 404

Behandeling autisme Winterswijk

Zoekt u een behandeling voor autisme in Winterswijk? OpWeg coaching biedt ambulante zorg bij u thuis of op locatie. Met onze vakkundige expertise begeleiden we onze klanten op verschillende gebieden. Bij ons kunt u terecht voor zorg op maat en een flexibele werkwijze.

Behandeling autisme Winterswijk

Bij een behandeling voor autisme in Winterswijk richten we ons helemaal op de klant. Ons doel is dan ook om ervoor te zorgen dat mensen met een autisme spectrum stoornis beter kunnen meedraaien in de maatschappij. We willen dat er ruimte komt voor mensen met autisme en dat zij zich veilig en prettig voelen in hun omgeving. Zij mogen er zijn en de maatschappij dient dat ook te accepteren. We doen er alles aan om het begrip voor mensen met psychiatrische problematiek te verhogen.

Onze werkwijze

Hoe zorgen we ervoor dat we onze doelen kunnen realiseren? Met de juiste begeleiding en begeleiding helpen we een grote groep mensen. We luisteren met volle aandacht naar onze klanten om erachter te komen waar het knelpunt bij hen als individu zit. We leveren een bijdrage door de behoefte van de klant af te stemmen en vanuit daar een plan op te stellen. De klant zal zich gehoord voelen en krijgt de aandacht die hij of zij verdient.

De kenmerken van OpWeg coaching

Wij staan bekend om de volgende kenmerken:

  • Wensen van de klant staan centraal
  • Flexibele werkwijze
  • Zorg op maat
  • Klantgerichte aanpak
  • Betrouwbaar
  • Geen lange wachtlijsten

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Onze behandeling voor autisme in Winterswijk

Bij onze behandeling voor autisme in Winterswijk ervaart u onze volgende kenmerken. Ten eerste stellen we altijd de wensen en behoeften van de klant centraal. We zijn erg flexibel: ook buiten kantoortijden kunt u bij ons terecht. De zorg die wij bieden is gericht op u als individu en we kijken dan ook waar de klant specifiek behoefte aan heeft. U kunt bij ons vertrouwen op betrouwbare hulp, waar u geen last heeft van lange wachtlijsten. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.