T. 0545 - 471 404

Autisme Groenlo

Wij bieden een autisme behandeling in Groenlo, waarbij we zowel kinderen en jongeren als volwassenen begeleiden. U kunt bij ons terecht voor ambulante zorg, maar ook voor trainingen voor verschillende leeftijden. We kijken altijd naar de mens zelf en houden er niet van om in hokjes te denken. Iedereen is uniek en dat vergt een specifieke aanpak per individu. Woont u in de buurt van Eibergen? Dan bent u van harte welkom bij ons voor een gesprek, behandeling of training.

Autisme Groenlo

Onze werkwijze kenmerkt zich door verschillende zaken:

  • Oplossingsgericht
  • Positief en professioneel
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Luisteren, doen en ervaren

Het probleem is niet ons uitgangspunt, maar de oplossing des te meer. Om de kans op succes zo groot mogelijk te maken, richten we ons op de motivatie. Wat kan er worden gerealiseerd om tot een goede oplossing te komen? Deze vraag stellen we onszelf vaak tijdens een autismebehandeling in de buurt van Lichtenvoorde en Winterswijk. Empowerment is een term waar wij helemaal achter staan. Dit resulteert in het bevorderen van een positieve voortgang door de combinatie van onze professionaliteit en ons enthousiasme. Onze coaches werken met een aanpak op basis van cognitieve gedragstherapie. De gedachten, gevoelens en het gedrag van de klant worden besproken en we kijken hoe dit met elkaar in verband staat. Tot slot vinden we het belangrijk dat de klant zelf aan de slag gaat. Het is goed voor het leerproces om zelf ook te doen en te ervaren.

Wat onderscheidt ons van anderen?

Er zijn een aantal punten die ons onderscheiden van andere zorgtrajecten. Zo houden wij altijd rekening met de persoonlijke behoefte van de klant. We kijken wat de specifieke vraag is en vanuit daar bieden we u unieke zorg op maat. In onze ogen is elke zorgvraag anders, waardoor ook elke zorgoplossing voor iedereen anders is.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Autisme in Groenlo behandelen

Met onze persoonlijke begeleiding en training bieden we de hulp aan die nodig is voor een autisme behandeling in Groenlo. Wanneer u in de regio Enschede woont, kunt u altijd eens contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.