T. 0545 - 471 404

Begeleid wonen autisme Overijssel

Voor jongvolwassenen met autisme is het belangrijk dat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarom kunnen zij bij ons begeleid wonen in Overijssel en gebruikmaken van onze hulp en ondersteuning.

Begeleid wonen autisme Overijssel

Voor klanten vanaf 18 jaar die het moeilijk vinden om zelfstandig te wonen, bieden wij woonbegeleiding aan. Dit kan het wonen op een groep zijn of het begeleid zelfstandig wonen. Bij het wonen op een groep woont de klant samen met een aantal anderen in een huis van ons. Er zijn gezamenlijke ruimtes, zoals de woonkamer, keuken en badkamer. Daarnaast heeft elke klant een eigen slaapkamer. Bij het begeleid zelfstandig wonen woont de klant in een eigen huis in zijn of haar woonplaats. Een aantal keer per week komen wij langs en helpen we u met zaken waar u behoefte aan heeft.

Hoe gaan we te werk?

Met de juiste begeleiding helpen we een grote groep mensen. We luisteren met volle aandacht naar onze klanten om erachter te komen waar het knelpunt bij hen als individu zit. We leveren een bijdrage door de behoefte van de klant af te stemmen en vanuit daar een plan op te stellen. De klant zal zich gehoord voelen en krijgt de aandacht die hij of zij verdient. Bij begeleid wonen bij autisme in Overijssel kijken we altijd naar de persoonlijke kwaliteiten. Deze proberen we te versterken en te stimuleren daar iets mee te doen.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Begeleid wonen bij autisme in Overijssel bij OpWeg coaching

OpWeg coaching kenmerkt zich door een aantal eigenschappen. Ten eerste stellen we altijd de wensen en behoeften van de klant centraal. We zijn erg flexibel: ook buiten kantoortijden kunt u bij ons terecht. De zorg die wij bieden is gericht op u als individu en we kijken dan ook waar de klant specifiek behoefte aan heeft. U kunt bij ons vertrouwen op betrouwbare hulp, waar u geen last heeft van lange wachtlijsten. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.