T. 0545 - 471 404

Begeleiding autisme Lichtenvoorde

Bent u op zoek naar ervaren specialisten op het gebied van autisme spectrum stoornis? Wij helpen u met de begeleiding bij autisme in Lichtenvoorde. Onze coaches hebben de nodige kennis en ervaring en de juiste expertise om u hierin bij te staan.

Begeleiding autisme Lichtenvoorde

Onze begeleiding bij autisme in Lichtenvoorde kenmerkt zich door de volgende eigenschappen:

  • Ruime kennis en ervaring
  • Vakkundige expertise
  • Professionele aanpak
  • Persoonlijke zorg op maat
  • Flexibel inzetbaar

De hulp wordt geboden door verschillende coaches die elk een ruime kennis en ervaring in het vak hebben. Wij zijn gespecialiseerd in autisme en begeleiden daarbij kinderen, jongeren en volwassenen. Onze vakkundige expertise hebben wij verkregen door het afronden van een specifieke studie in de psychiatrische problematiek. Door onze ervaring weten wij waar onze klanten behoefte aan hebben. Dit vertalen we naar een professionele aanpak en een zorgplan op maat. We richten ons op de persoonlijke behoefte van de klant, waardoor de klant de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft. Onze flexibiliteit wordt bovendien als een groot voordeel ervaren: ook buiten kantoortijden kunt u bij ons terecht.

Individuele begeleiding

De begeleiding bij autisme in Lichtenvoorde die we u bieden, is gericht op de individu. De mens staat bij ons voorop en we bieden u een op maat gesneden aanpak. Zo bieden we u persoonlijke ondersteuning bij het dagelijks leven en eventueel op school. Structuur is erg belangrijk en samen kijken we waar er al overzichtelijkheid is. Waar gaat het goed en hoe kunnen we dat toepassen in de momenten waar het nog niet helemaal naar wens gaat.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Begeleiding bij autisme in Lichtenvoorde

Onze coaches zijn goed opgeleid en hebben een gespecialiseerde kennis. Zij zorgen ervoor dat de klant zo tevreden mogelijk is en blijft. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er dan ook alles aan om de klanten zo optimaal mogelijk te helpen. Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.