T. 0545 - 471 404

Gezinsbegeleiding Borculo

Zoekt u ervaren specialisten voor gezinsbegeleiding in Borculo? Onze coaches hebben veel kennis en hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Zij hebben de expertise om uw gezin zo optimaal mogelijk te begeleiden. Wij kijken naar de unieke mens en werken met een specifieke aanpak voor elk individu. Deze persoonlijke zorg is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Gezinsbegeleiding in Borculo

Onze gezinsbegeleiding in Borculo wordt geboden door onze coaches die al jaren in dit vak werken. Zij hebben een studie afgerond in de psychiatrische problematiek en hebben dan ook een vakkundige expertise. Onze coaches hebben niet alleen de kennis, maar ook de nodige ervaring. We weten waar onze klanten behoefte aan hebben, zodat we een zorgplan op maat kunnen opstellen. We hebben een professionele aanpak en zorgen er altijd voor dat onze klant de begeleiding krijgt die hij nodig heeft. Dit zijn onze kenmerken op een rijtje:

  • Professionele aanpak
  • Ruime kennis en ervaring
  • Persoonlijke zorg
  • Vakkundige expertise

Gezinsbegeleiding bij autisme

We bieden u een op maat gesneden aanpak die gericht is op de individu. Kinderen met autisme kunnen we ondersteuning geven op school en bij andere dingen in het dagelijks leven. Samen kijken we naar de huidige structuur in het leven en koesteren we de momenten waar er al overzichtelijkheid is. Wanneer we duidelijk in beeld hebben waar het goed gaat, kunnen we dat toepassen in de momenten waar dat nog niet het geval is.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Op zoek naar gezinsbegeleiding in Borculo?

Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze en wilt u daar meer over weten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Door te werken vanuit de specifieke vraag van de klant kunnen we goed rekening houden met de individuele behoeften. We stellen de klant voorop en doen er alles aan om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden.