T. 0545 - 471 404

Autisme en tijdsbesef
Het is voor sommige mensen met autisme heel moeilijk om tijd inzichtelijk te kunnen krijgen. Hoelang ben ik nu eigenlijk met een activiteit bezig? Hoeveel tijd heb ik nodig voor ik deze taak af heb? In dit boek worden handvatten gegeven aan mensen die Foto boeken Autisme centraal (4)graag verduidelijking en voorspelbaarheid willen bieden aan mensen met autisme. Deze handvatten zijn zo beschreven dat je er in de dagelijkse omgang meteen mee aan de slag kunt samen met mensen met autisme. Klinkt dit boek interessant of ken je iemand die benieuwd is naar dit boek? Neem dan gerust contact op met ons via info@opwegcoaching.nl of bel naar 0545-471404.

Leren met autisme
Leren is voor iedereen wel eens lastig. Mensen met autisme hebben vaak een paar extra stappen of extra uitleg nodig om goed te kunnen leren. Voor buitenstaanFoto boeken Autisme centraal (3)ders is het soms lastig om deze denkwijze goed te begrijpen. In dit boek wordt uitgelegd hoe bepaalde uitspraken worden gezien vanuit het autistisch denken en zo dus makkelijker te begrijpen is voor mensen zonder autisme. Ook wordt uitgelegd hoe dit gestimuleerd kan worden door bijvoorbeeld verandering aan te brengen in de omgeving of bepaalde vaardigheden aan te leren. Wil je meer inzicht krijgen in het leren vanuit het autistisch denken of ben je gewoon benieuwd naar dit boek? Dan kun je contact opnemen via info@opwegcoaching.nl of bel naar 0545-471404.

Verder studeren met autisme
Dit boek is geschreven voor studenten met autisme in het hoger onderwijs, en voor begeleiders en docenten die hun onderwijs en begeleiding willen afstemmen op studenten met autisme. Het boek geef inzicht in het leren en leven van inteFoto boeken Autisme centraal (2)lligente jongvolwassenen met autisme aan de hand van praktijkvoorbeelden. Daarnaast geeft het boek studenten met autisme een houvast tijdens de overgang naar het hoger onderwijs en de verdere studieloopbaan. Naast het studie aspect gaat het boek ook over het sociale leven en gezond blijven. Ook zijn er handige tips beschreven voor de studenten zelf en hun omgeving. Mocht jij, student of iemand anders, interesse hebben in dit boek, neem dan contact op met info@opwegcoaching.nl of bel naar 0545-471404.

Opgeruimd leven met ADHD
Dit boek is gericht op mensen met ADHD. Vaak hebben zij moeite met ordenen, regelen en organiseren. Er zijn verschillende strategieën beschreven om je leveFoto boeken Autisme centraal (1)n beter te kunnen organiseren en zo ook stress te verminderen. Daarnaast leert het je om te gaan met ADHD door voor structuur en steun te zorgen. Er staan veel handige tips in en aansprekende voorbeelden. Dit boek is niet alleen leuk en leerzaam om te lezen voor mensen met ADHD, maar ook voor mensen die kinderen met ADHD begeleiden. Mocht jij degene zijn die graag hulp wil hebben bij het organiseren en plannen en graag een opgeruimd leven wil leiden? Dan is dit boek zeer aan te raden! Neem contact op met ons via info@opwegcoaching of 0545-471404 om meer informatie te krijgen over dit boek.