T. 0545 - 471 404

Apps en websites voor jouw gezondheid en participatie

Daylio emotie-dagboek. (klik hier voor IPhone; klik hier voor Android)
Kies je stemming en voeg activiteiten toe waar je die dag mee bezig bent geweest. Daylio verzamelt opgenomen stemmingen en activiteiten in de statistieken en kalender. Dit helpt je om je gewoontes beter te leren kennen. Hou je activiteiten bij en creëer patronen om productiever te worden!


Mijn Eigen Plan. (klik hier voor Android; klik hier voor IPhone)
Heb jij behoefte aan structuur? Onthoud je niet altijd wat je moet doen? Verlies je het overzicht of kun je wat focus gebruiken? Dan helpt MijnEigenPlan. In deze app zie je elke dag wat je moet doen. En je krijgt uitleg als je dat nodig hebt.
Let op: Deze app is onderdeel van een online systeem. Probeer het zelf  2 weken gratis uit, zonder verplichtingen. Kijk ook eens op de website van Mijn Eigen Plan


Goed Geld app (klik hier voor Android)
De Goed Geld app ondersteunt bij het budgetteren. De app is voor jongeren die moeite hebben met het verdelen van hun budget over de maand en het verkrijgen van een goed inzicht in hun financiële situatie.


Grip op je dip (klik hier voor de website)
Grip op je dip is een gratis zelfhulp programma voor jongeren. Het doel is het voorkomen dat iemand lang in een dip blijft zitten of in een depressie raakt.


Nachtmerries (klik hier voor de website)
Op deze gratis website wordt uitleg gegeven
over nachtmerries.
Je kunt er ook informatie vinden over slaap, dromen
en andere slaapstoornissen.


Geldzorgen (klik hier voor de website)
Het doel van deze site is om mensen die last hebben van geldzorgen te ondersteunen om weer inzicht en overzicht te krijgen. De site biedt een zelfhulpmodule die je leert omgaan met financiële stress. Het omgaan met financiële stress betekent ook het onder controle krijgen van je financiën.


Goalie (dagstructuur) (klik hier voor Android; klik hier voor IPhone)
Goalie is een app die je helpt om je doelen te bereiken door je te coachen op het gebied van psychische klachten.
De app helpt je om een regelmatige levensstijl aan te nemen, door je te motiveren om dagelijkse of wekelijkse doelen te halen. Welke doelen bepaal jij, eventueel samen met je coach.


AutiPlan (klik hier voor Android)
Met deze app maakt de gebruiker eenvoudig een duidelijke planning met pictogrammen voor een persoon met autisme, ADHD of een verstandelijke beperking.


Kwikstart (klik hier voor Android; klik hier voor IPhone)
Als je 18 jaar wordt, moet je heel wat zaken zelf regelen. Alle verzekeringen moeten geregeld worden, studiefinanciering aanvragen, je gaat op jezelf wonen en je moet overzicht houden over je eigen inkomsten en uitgaven. In Kwikstart vind je alle te regelen zaken op een rijtje. Daarnaast kan je veel informatie vinden over jeugdzorg, allerlei vormen van hulp, je gezondheid en allerlei andere praktische tips. Geef jezelf een Kwikstart!


Daymate (klik hier voor Android; klik hier voor IPhone)
DayMate is dé app voor dagstructuur. Geen todo-lijstjes, maar handige iconen. Geen agenda, maar een overzichtelijke samenvatting van wat je moet doen.
DayMate is voor iedereen die wel eens gebrek aan structuur of overzicht ervaart. DayMate is gemaakt door Assist Helpt , experts op het gebied van ASS en autisme.