T. 0545 - 471 404

Gezinsbegeleiding autisme

Wij bieden gezinsbegeleiding en zijn gespecialiseerd in autisme. Deze begeleiding is geschikt voor zowel kinderen en jongeren als volwassenen. Ons doel is om onze klanten zo goed mogelijk te ontwikkelen. We hebben de juiste kennis en ervaring in huis waarmee we garant staan voor een optimale ontwikkeling.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Gezinsbegeleiding waar autisme centraal staat

Onze gezinsbegeleiding voor autisme bestaat uit meerdere gebieden. Iemand met een autisme spectrum stoornis vindt het prettig om te werken met een overzichtelijke aanpak. Daarom helpen wij onze klanten om structuur aan te brengen op allerlei vlakken. School en het dagelijks leven staat hierbij vaak centraal. Vooral op school is het van essentieel belang voor jongeren dat zij veel duidelijkheid krijgen. Wij bieden dan ook ondersteuning bij onder andere de huiswerkplanning.

Gezinsbegeleiding bij autisme in het dagelijks leven

In het dagelijks leven kunnen zich een aantal knelpunten bevinden waar wij graag ondersteuning bij bieden. Uiteraard verschilt dit per persoon. Dit is de reden dat we per individu bekijken wie er nog extra begeleiding nodig heeft. Voor mensen met autisme kan het lastig zijn om te bepalen hoe ze moeten reageren op anderen. Door diverse methodes en spellen te gebruiken, trainen we de persoonlijke vaardigheden van elk individu. Het werken aan de dagelijkse bezigheden vinden wij erg belangrijk en daarom is dat een aspect waar wij ons veel op richten.

Gezinsbegeleiding van OpWeg coaching

Onze gezinsbegeleiding die gericht is op autisme kenmerkt zich door de volgende voordelen:

  • Zorg op maat
  • Geen lange wachtlijsten
  • Flexibel
  • Betrouwbaar
  • Klantgericht

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Gezinsbegeleiding gespecialiseerd in autisme

Wij stellen altijd de behoefte van onze klanten centraal. We kijken goed waar u als klant behoefte aan heeft en onze zorg is echt gericht op u als individu. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat u ook buiten kantoortijden contact met ons op kunt nemen. Onze gezinsbegeleiding bij autisme bestaat uit een betrouwbare ondersteuning en er zijn geen lange wachtlijsten. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.