T. 0545 - 471 404

Ambulant coach

OpWeg is met spoed op zoek naar versterking van haar coach-team. 

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele, persoonlijk en professionele hulpverlener voor de functie van:

                               AMBULANT COACH

Voor zwangerschapsvervanging over een periode van 6 maanden voor 8-24 uur per week.

Wat ga je doen:
Je gaat zelfstandig aan de slag binnen de thuissituatie van de cliënt. Dit kan een kind, een jeugdige, de ouders van het kind/de jeugdige of een (jong)volwassene zijn. Het werkgebied is Achterhoek en Enschede.

Als coach kom je terecht in een team met ambulante coaches die allen een gedegen achtergrond hebben en specifieke kennis inbrengen. Het team wordt inhoudelijk ondersteund door een orthopedagoog en proces regisseur.

Naar wie zijn wij op zoek:
Wij zijn op zoek naar zelfstandige, oplossingsgerichte HBO coaches (ook starters). Wat we graag zien in ons team is een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid belangrijk vindt.

Over jou:

  • Je hebt een afgerond opleiding op HBO niveau (SPH/MWD/Pedagogiek)
  • Een SKJ registratie vinden we prettig
  • Je werkt graag zelfstandig en weet je weg in samenwerking
  • Je hebt enige ervaring met onze uitdagende doelgroep
  • Je bent creatief en laagdrempelig in je begeleiding en bent in staat vanuit een houding van gelijkwaardigheid aan te sluiten bij de cliënt en zijn/haar systeem
  • Je kunt helder en duidelijk communiceren in, zowel naar je collega’s als naar je cliënten
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer

Wat bieden wij:
Ga je aan de slag voor OpWeg coaching, dan krijg je méér dan alleen een baan. We zijn een groeiende en ontwikkelende organisatie, met veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Een baan bij OpWeg vraagt flexibiliteit en inzet, maar het bied je ook een hoop vrijheid en kansen. We werken op basis van vertrouwen met mensen die een passie hebben om kinderen, jongeren en (jong)volwassenen verder te helpen.

De zakelijke kant:

  • Contract voor bepaalde tijd voor 8-24 uur per week, met mogelijkheid tot verlenging en/of uitbreiding na de zwangerschapsvervanging
  • Werkdagen bespreekbaar;
  • Een salaris conform CAO Sociaal Werk;

Solliciteren
Ben je nog niet helemaal klaar met je HBO-opleiding, je hebt wel een MBO-diploma en werk je al wel in het werkveld? Schroom dan niet om toch te solliciteren.

Stuur jouw motivatiebrief voorzien van CV z.s.m. naar: sollicitatie@opwegcoaching.nl t.a.v. Linda Penterman o.v.v. sollicitatie ambulant coach. De gesprekken zullen in overleg en zo spoedig mogelijk plaats vinden.