T. 0545 - 471 404

Senior ambulant coach

OpWeg coaching is wegens vertrek van één van onze senior ambulant coaches, op korte termijn op zoek naar een

Senior ambulant coach met ruime kennis en werkervaring

die competenties heeft betreffende het autistisch spectrum en overige psychiatrische stoornissen. Voor deze functie zoeken wij een zeer ervaren en gedreven professional, die zin heeft in een nieuwe uitdaging in een snel ontwikkelende organisatie.

Ben jij een gemotiveerde hulpverlener die graag bij de cliënten thuiskomt, een oplossingsgerichte denkwijze hanteert en zich inzet voor een persoonlijke aanpak voor onze cliënten?

Wij zijn op zoek naar jou!

Wat ga je doen:
Je gaat zelfstandig aan de slag binnen de thuissituatie van de cliënt. Dit kan met een kind, een jeugdige, de ouders van het kind/de jeugdige of een (jong)volwassene zijn. Je plant en organiseert je werk zelf-organiserend en vakkundig.

Als coach kom je terecht in een team met ambulant coaches die allen een achtergrond hebben welke aansluit op de psychiatrische problematiek van onze cliënten. In gezinssituaties is er sprake van gezinsbegeleiding en voer je zowel gesprekken met het kind als de ouders. Inhoudelijke gesprekken met behandelaren en andere specialismen voeren is in de meeste casussen voorkomend. Met collega’s wissel je specifieke kennis uit, waardoor we met elkaar een mooi scala aan kennis inbrengen. Je levert een bijdrage aan het team, welke inhoudelijk wordt ondersteund door diverse professionals waaronder een orthopedagoog.

Naar wie zijn wij op zoek:
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte HBO professional met ruime ervaring. Wat we graag zien in ons team is een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid belangrijk vindt.

Over jou:

 • Je hebt een afgerond opleiding op HBO niveau(SPH/Pedagogiek), eventueel aangevuld met relevante post-HBO
 • Je bent in het bezit van een SKJ registratie
 • Je werkt graag zelfstandig en prima samen met collega’s
 • Je hebt ervaring met complexe (gezins)problematiek
 • Je bent bekend met de doelgroep ASS/ADHD en co-morbiditeit
 • In de begeleiding ben je creatief en laagdrempelig voor cliënten
 • Je bent in staat vanuit een houding van gelijkwaardigheid aan te sluiten bij de cliënt en zijn/haar systeem
 • Je kunt mondeling en schriftelijk uitstekend en duidelijk communiceren, zowel naar je collega’s als naar je cliënten
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer

Wat bieden wij:
Ga je aan de slag voor OpWeg coaching, dan krijg je méér dan alleen een baan. We zijn een groeiende en ontwikkelende organisatie. Dit vraagt flexibiliteit, maar het biedt tevens vrijheid en kansen. We werken op basis van vertrouwen met mensen die een passie hebben om kinderen, jongeren en (jong)volwassenen verder te helpen.

We investeren als organisatie veel in onze medewerkers, zodat zij hun kennis kunnen uitbreiden en hun functie met plezier uitvoeren.

De zakelijke kant:

 • Contract voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging,
 • Arbeidsduur bij start van 20-28 uur per week
 • Werkdagen in overleg;
 • Een salaris conform CAO Sociaal Werk; schaal 8

Solliciteren
Heb je ruime ervaring, maar passen niet alle criteria?  Schroom dan niet om toch te solliciteren. Wij zien graag de persoon die jij bent.

Je kunt je sollicitatie sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 56393 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 22 december of woensdag 23 december 2020.

Solliciteer nu! »