T. 0545 - 471 404

Systeemtherapeut

Heb jij ook een passie om kinderen, jongeren en (jong)volwassenen verder te helpen? Zoek dan niet verder!

OpWeg coaching is op korte termijn op zoek naar een

systeemtherapeut

die kennis heeft van psychiatrische stoornissen en autisme.

Wat ga je doen:
OpWeg werkt vanuit een ambulante setting. Jij als systeemtherapeut hebt de mogelijkheid om deels te werken bij de cliënten thuis, maar veelal vanuit de gymzaal en in coachingsruimtes. Dit doe je zelfstandig of samen met een van de coaches. Dit geeft jou de mogelijkheid om gezinsdiagnostisch onderzoek uit te voeren op creatieve systeemtherapeutische wijze.

Je draagt bij aan de vormgeving van begeleiding, biedt zicht op de behandelperspectieven inclusief indicatiestelling en bewaakt het systemisch handelen. Je geeft advies aan collega’s vanuit je eigen expertise en maakt onderdeel uit van een multidisciplinair team, waaronder trajectbeheerder en orthopedagoog.

Naar wie zijn wij op zoek:
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en ervaren systeemtherapeut. Wat we verder graag zien in ons team is een collega met een positieve instelling, die integriteit en betrouwbaarheid belangrijk vindt. Iemand die wil meedenken en kan schakelen. Iemand die plezier krijgt van een organisatie in ontwikkeling.

We zoeken iemand die helder en duidelijk communiceert, zowel naar je collega’s als naar je cliënten, met respect en een ontvangende houding.

We beschikken over een grote gymzaal. Wanneer je al ervaring of ideeën hebt om deze in te zetten in je behandelplan dan is dat een pré. Het is een werkbaar instrument gebleken bij ervarings- en lichaamsgericht werken.

Wat bieden wij:
Ga je aan de slag voor OpWeg coaching, dan krijg je méér dan alleen een baan. We zijn een groeiende en ontwikkelende organisatie die graag gebruik maakt van jouw input en ideeën. Dat vraagt van jou flexibiliteit, maar het biedt je ook een hoop vrijheid en kansen. We werken op basis van vertrouwen met mensen die een passie hebben om kinderen, jongeren en (jong)volwassenen verder te helpen.

De zakelijke kant:

  • Contract voor bepaalde tijd voor 16 uur per week, met een mogelijkheid in uitloop van de uren;
  • Werkdagen in overleg;
  • Een salaris conform CAO Sociaal Werk;

Bekijk hieronder een sfeerimpressie waarin Marjon vertelt over OpWeg:

Solliciteren
Ben je niet op korte termijn beschikbaar, maar lijkt het je wel leuk om bij ons te werken? Of ben je nog niet helemaal klaar met je opleiding, maar werk je al wel in het werkveld? Schroom dan niet om toch te solliciteren. Je kunt solliciteren tot en met 9 oktober 2020.

Je kunt je sollicitatie sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer 54015 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

Solliciteer nu! »