T. 0545 - 471 404

OpWeg is wegens uitbreiding en zwangerschap op zoek naar versterking van haar teams Berkelland, Winterswijk en Enschede    

WIJ ZOEKEN MEERDERE  ENTHOUSIASTE EN PROFESSIONELE HULPVERLENERS VOOR DE FUNCTIE VAN:

 • AMBULANT COACH (20-32 uur)
 • COACH Groeihuis (20-32 uur)

Onze voorkeur heeft deze functies te combineren zodat we je een afwisselend en uitdagend aanbod kunnen doen

Wat ga je doen als ambulant coach:
Je gaat zelfstandig aan de slag binnen de thuissituatie van de cliënt. Dit kan een kind, een jeugdige, de ouders van het kind/de jeugdige of een (jong)volwassene zijn. Het werkgebied is Achterhoek en Enschede.

Als coach kom je terecht in een regio-team met coaches die allen een gedegen achtergrond hebben en specifieke kennis inbrengen. Het team wordt inhoudelijk ondersteund door een orthopedagoog en proces regisseur.

Wat ga je doen als coach Groeihuis:
In het Groeihuis ben je met andere coaches en cliënten samen. Je begeleidt diverse cliënten van verschillende leeftijden (zowel WMO als Jeugd) met hun eigen ontwikkelingsvraag en je gaat op zoek naar hoe jij de cliënt kan stimuleren, motiveren, activeren, zodat ze uiteindelijk met een goed resultaat hun leven steeds zelfstandiger kunnen vormgeven. Ook in deze functie word je ingedeeld in regio-teams. We zetten je dan ook graag in om jongeren te begeleiden die langdurig uitvallen op school of die hulp nodig hebben bij het vormgeven van hun schoolwerk (huiswerk, planning en structuur)

Naar wie zijn wij op zoek:

Wij zijn op zoek naar mensen die zin hebben in Zorg!!  Bij OpWeg worden we er enthousiast van.

Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en hebt een MBO/ HBO niveau. Wat we graag zien in ons team zijn collega’s met een (h)eerlijke, positieve energie, die integriteit en betrouwbaarheid belangrijk vinden. Creatief vormgeven aan je zelfstandige baan kan binnen OpWeg goed. Je kan snel schakelen indien nodig en je vindt verschillende opdrachten per week juist een uitdaging.

Kan je veel aan, ben je creatief, dan kan er ook goed een combinatie van de functies gemaakt worden. Je werkt 1-3 dagen in het Groeihuis op locatie, alwaar we in groepen cliënten met een maatwerk visie leren vanuit zichzelf te gaan aanpakken en zo gericht zichzelf te ontwikkelen. Vanaf 1 september zal er in het Groeihuis ook ruimte zijn voor ondersteuning van de aanpak van schoolse vaardigheden (huiswerkbegeleiding). Ook dit doen we in een flexibele setting; leren “leren” in combinatie met verder ontwikkelen van sociale en praktische vaardigheden.

Over jou:

 • Je beschikt over een grote mate van flexibiliteit
 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO of HBO niveau (SPH/MWD/Pedagogiek)
 • Een SKJ-registratie vinden we prettig, maar kan je ook via ons scholingsbeleid behalen
 • Je werkt graag zelfstandig en weet je weg in samenwerking
 • Je hebt ervaring met onze uitdagende of vergelijkbare doelgroep
 • Je bent creatief en laagdrempelig in je begeleiding en bent in staat vanuit een houding van gelijkwaardigheid aan te sluiten bij de cliënt en zijn/haar systeem
 • Je kunt helder en duidelijk communiceren in, zowel naar je collega’s als naar je cliënten
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over eigen auto
 • Je bent bereid te werken op wisselende tijden en dagen (werkdagen in overleg)

Wat bieden wij:
Ga je aan de slag voor OpWeg coaching, dan krijg je méér dan alleen een baan. We zijn een bruisende en uitdagend ontwikkelende organisatie, met veel mogelijkheden voor persoonlijke groei  door een goed opleidingsbeleid en tevens een traject voor duurzame inzetbaarheid per medewerker.

We investeren ook in jou!!! Een baan bij OpWeg vraagt flexibiliteit en inzet, maar het bied je ook een hoop vrijheid en unieke kansen. We zijn aanbesteed in de Achterhoek en Twente (WMO en Jeugd) en bieden ook hulpverlening aan in WLZ en soms PGB.

Je wordt ondersteund door een Proces Regisseur, Gedragsdeskundige en enkele coördinatoren.  We hebben oog voor jou binnen onze organisatie.

De zakelijke kant:

 • Contract voor bepaalde tijd, uren dienstverband in overleg van 20-32 uur, afhankelijk van je wens en uitkomsten van het kennismakingsgesprek;
 • Werkdagen in overleg, deels beschikbaar in avonden of weekenden.
 • Goede secundair voorwaarden; vakantiegeld, eindejaarsuitkering, loopbaanbudget en extra duurzame inzetbaarheidsuren.
 • Een salaris conform CAO Sociaal Werk; afhankelijk van het ervaringsniveau

Solliciteren
Ben je nog niet helemaal klaar met je Hbo-opleiding, heb je wel een MBO-diploma of werk je al wel in het werkveld? Schroom dan niet om toch te solliciteren.

Stuur jouw motivatiebrief voorzien van CV z.s.m. naar:  sollicitatie@opwegcoaching.nl  t.a.v. Jacqueline Sterenborg o.v.v. sollicitatie Groeihuis/ambulant coach.

De gesprekken zullen in overleg en zo spoedig mogelijk plaats vinden.